PostNord afregner et tillæg for ekstraordinære aktiviteter. Det er vigtigt, at du læser og kender til disse. 

Særlig håndtering

Det er vigtigt, at dine forsendelser er korrekt emballerede, så de egner sig til fuldautomatisk maskinsortering. Kræver din forsendelse manuel håndtering af PostNord, vil du blive opkrævet for et tillæg på 30,00 DKK ekskl. moms for særlig håndtering. Er pakken længere end 175 cm, betales der i stedet for et oversizetillæg 80,00 DKK ekskl. moms.

Læs mere om PostNord’s emballagekrav her.

Overskridelse af volumetrisk vægt

Indlandske forsendelser

Basisprisen for pakken sættes til prisen for den tungeste pakke Shipmondo tilbyder, og for hver kilogram pakken overstiger den maksimale vægt, takseres 10,00 DKK ekskl. moms pr. kg op til 50 kg. Fra 50 kg og opefter takseres 6,00 DKK ekskl. moms pr. kg. 

Udenlandske forsendelser

Basisprisen for pakken sættes til prisen for den tungeste pakke Shipmondo tilbyder, og for hver kilogram pakken overstiger den maksimale vægt, takseres 20,00 DKK ekskl. moms pr. kg op til 50 kg. Fra 50 kg og opefter takseres 9,00 DKK ekskl. moms pr. kg. 

Overskridelse af fysisk vægt

Sender du en pakke med PostNord, hvor pakkens fysiske vægt overskrider den maksimale fysiske vægt, risikerer du enten, at din pakke bliver håndteret som en palle, og du vil derfor blive opkrævet prisforskellen op til PostNord’s gældende pallepriser - eller - at pakken bliver returneret på din regning, og du bliver opkrævet for et administrationsgebyr på 75 DKK ekskl. moms.

Groupage

Ved væsentlig overskridelse af maksimal vægt og/eller mål, bliver forsendelsen takseret efter PostNord's gældende takster for Groupage/Stykgods. Kunden vil derfor modtage efteropkrævning på den prisforskel der er opstået i forbindelse med håndtering af forsendelsen.

Ø-tillæg

Tillæg for levering til øer viderefaktureres efter PostNord's gældende takster.

Fandt du dit svar?